HENKILÖSTÖ

 

Aila Tarkiainen, yrittäjä 

Olen työskennellyt taloushallinnon tehtävissä yli 25 vuotta, joista 10 vuotta toimin osakeyhtiön toimitusjohtajana. Tämä aikana olen huomannut, että erilaisten järjestelmien hallitseminen ja kehittäminen on ehdoton edellytys alan kilpailussa mukana pysymiselle. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2010 lähtien.

Tavoitatte minut puhelimitse numerosta 044 340 8657 ja sähköpostilla aila.tarkiainen@pajutar.fi

 

Elina Hämäläinen, reskontrat ja laskutus

Aloitin työt ATar Tilipalvelu Tarkiainen Oy:ssä tämän vuoden alussa. Tehtäviini kuuluu laskutus sekä myynti- ja ostoreskontran hoitaminen. Hoidan myös erilaisia toimistotöitä.
Olen koulutukseltani taloushallinnon merkonomi ja opiskelen Xamk:ssa liiketalouden tradenomiksi. Olen tehnyt taloushallintoalan töitä viisi vuotta, joista neljä vuotta olen toiminut yrittäjänä.

Tavoitatte minut sähköpostilla elina.hamalainen@pajutar.fi 

 

Stanislav Tarabarov, tradenomi (finanssijohto)

Olin valmistunut Tallinnan ammattikorkeakoulusta tradenomiksi, erikoistumisalana finanssijohto. Tulin Suomeen, opiskelin suomen kieltä ja ensiaputaitoja sekä suoritin hygieniapassin ja yleisen kielitutkinnon. Sen jälkeen pääsin opiskelemaan Etelä-Savon Ammattiopistoon kirjanpidon ja palkanlaskennan merkonomiksi. Valmistuin sieltä huhtikuussa 2017.

Suoritin merkonomitutkinnon työssäoppimisosiot Tmi ATar Tilipalvelussa. Tuona aikana opin paljon taloushallinnosta ja sain todella hyvää kokemusta. Toukokuussa 2017 pääsin opiskelemaan ammattitutkintoa oppisopimuksella. Suoritan työssäoppimisen edelleen samassa työpaikassa, vuoden vaihteessa osakeyhtiöksi muuttuneessa ATar Tilipalvelu Tarkiaisessa. Valmistuttuani uskon olevani pätevä kirjanpitäjä ja palkanlaskija.

Puhun venäjää, suomea ja englantia. Harrastan jääkiekkoa ja matkustamista. Tavoitatte minut sähköpostilla stanislav.tarabarov@pajutar.fi 

 

Sofia Tervonen, kirjanpito

Olen opiskelemassa taloushallinnon merkonomiksi ja valmistun joulukuussa 2019. Olin ATar Tilipalvelu Tarkiainen Oy:ssä kirjanpidon harjoittelussa syksyllä 2018, jonka jälkeen palasin keväällä 2019 tekemään laskutuksen ja palkanlaskennan harjoittelun. Työharjoittelujen myötä pääsin osaksi ATarin työyhteisöä ja nykyään työtehtäviini kuuluvat kirjanpito ja palkanlaskenta.

Tavoitatte minut sähköpostilla sofia.tervonen@pajutar.fi 

      

 

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Lakiasiaintoimisto Pia Levänen

ATar Tilipalvelu Tarkiainen toimii yhteistyössä Lakiasiaintoimisto Pia Leväsen kanssa.

 

Saimaan Tilipalvelu Oy

Teemme yhteistyötä myös Saimaan Tilipalvelu Oy:n kanssa.