Henkilöstö

HENKILÖSTÖ

Aila Tarkiainen, yrittäjä

Olen työskennellyt taloushallinnon tehtävissä yli 25 vuotta, joista 10 vuotta toimin osakeyhtiön toimitusjohtajana. Tämä aikana olen huomannut, että erilaisten järjestelmien hallitseminen ja kehittäminen on ehdoton edellytys alan kilpailussa mukana pysymiselle.

Yritäjänä olen toimitunut vuodesta 2010 lähtien.

 

Elina Hämäläinen, reskontrat ja laskutus

Aloitin työt ATar Tilipalvelu Tarkiainen Oy:ssä tämän vuoden alussa. Tehtäviini kuuluu laskutus sekä myynti- ja ostoreskontran hoitaminen. Hoidan myös erilaisia toimistotöitä.
Olen koulutukseltani taloushallinnon merkonomi ja opiskelen Xamk:ssa liiketalouden tradenomiksi. Olen tehnyt taloushallintoalan töitä viisi vuotta, joista neljä vuotta olen toiminut yrittäjänä.

 

Stanislav Tarabarov, tradenomi (finanssijohto)

Olin valmistunut Tallinnan ammattikorkeakoulusta tradenomiksi, erikoistumisalana finanssijohto. Tulin Suomeen, opiskelin suomen kieltä ja ensiaputaitoja sekä suoritin hygieniapassin ja yleisen kielitutkinnon. Sen jälkeen pääsin opiskelemaan Etelä-Savon Ammattiopistoon kirjanpidon ja palkanlaskennan merkonomiksi. Valmistuin sieltä huhtikuussa 2017.

Suoritin merkonomitutkinnon työssäoppimisosiot Tmi ATar Tilipalvelussa. Tuona aikana opin paljon taloushallinnosta ja sain todella hyvää kokemusta. Toukokuussa 2017 pääsin opiskelemaan ammattitutkintoa oppisopimuksella. Suoritan työssäoppimisen edelleen samassa työpaikassa, vuoden vaihteessa osakeyhtiöksi muuttuneessa ATar Tilipalvelu Tarkiaisessa. Valmistuttuani uskon olevani pätevä kirjanpitäjä ja palkanlaskija.

Puhun venäjää, suomea ja englantia. Harrastan jääkiekkoa ja matkustamista.

 

Alexandra Terekhina, kirjanpito (oppisopimuskoulutus)

Muutin Venäjältä Suomeen keväällä 2011. Olin vuoden verran työkokeilussa Tmi ATar Tilipalvelussa ja tänä syksynä aloitin Esedussa merkonomi/kirjanpitäjän oppisopimuskoulutuksen. Palvelen asiakkaita sekä venäjän että suomen kielellä.

 


 

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Lakiasiaintoimisto Pia Levänen

Tämän vuoden alusta lähtien ATar Tilipalvelu Tarkiainen on toiminut yhteistyössä Lakiasiaintoimisto Pia Leväsen kanssa.